Tips Ramadan JoHaRa

Kembara Ramadan Rhys // Episode 3 // Day 03

Listen to Cassidy’s single preview: https://www.instagram.com/p/BUrEvF7jjMF/
Featuring Cassidy: https://www.youtube.com/user/cassidyeanderson
Featuring JoHaRa: https://www.youtube.com/user/RadioERA

Follow and like us
Facebook : https://www.facebook.com/DestinasiTV/
Instagram: https://www.instagram.com/destinasitv/

You may also like...

20 Responses

  1. Alieff Eizlan says:

    goodluck rhys

  2. Zack 18 says:

    mat salleh pon puasa org melayu malu la sikit dengan org mat salleh
    like la sikit

  3. Merpati Putih says:

    Terbaikk rhys … 😁👍

  4. Shaz 58 says:

    bagus dia ni.

  5. batutepi jalan says:

    comel gila cara dia cakap kahkahkahkah

  6. Aminin Afiq RS says:

    puase jgn tinggal

  7. faizal fda says:

    cap KEDAHFC weyyy…hahahahah

  8. Hamzah Norazmi says:

    yow rhys, member kau orang putih jugak ke

  9. Lailybuyadi Buyadi says:

    baik laa terus kan usaha ye

  10. Syahlan A.L. says:

    topi kedah baq hang..hahaha

  11. yaya licious says:

    Rhys mesti kena datang bazaar Ramadan PAYA JARAS sg.buloh 25 minutes dari shahAlam and kat situ wajib beli murtabak utara and tepung pelita PAYA jaras👌🏻💕😋

  12. fdzln zl says:

    rhys every wkend ada majlis berbuka puasa beramai ramai dekat stadium merdeka…. try once ! confirm best sbb dapat berbuka puasa ramai ramai… berjemaah

  13. What Do You See says:

    in Ramadhan i focus more to bubur lambuk & asyura (poridge).. if u haven't tried this before, you should go for it… haha

    ohh 1 more thing,
    after 30days fasting, please check your weight. 🙂

  14. Dha Miem says:

    Keep it up Rhys.

  15. dayah ramli says:

    rhys pergilah bazaar ramadan di desa pandan kat sna ada kebab turkey kot aummmmmmm

  16. Amer Ikhwan says:

    elakkan bermain sabun dsiang hari rhys..habis berbuka boleh….

  17. Princess indah says:

    org luar negara pun mkn pkai tngan org malaysia ni je belagak pkai sudu (sesetengahnya )😊

  18. Princess indah says:

    kelakar la dia ni aku dngar mertabak bukn murtabak haahah comel je yg pompuan tu cntik nya😍

  19. ELIAS MD LAZIM says:

    You got the best way to get your videos on trending.Keep it up.

  20. Ainol Syuqri says:

    hahahaha dah sampai kat JoHaRa pagi era

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar