STAY STRONG NOURI

STAY STRONG NOURI
Abdelhak Nouri
Image by Comicbase
Brok in m’n keel. Onderweg naar een politieke avond in De Brug fiets ik langs het huis van de familie #Nouri. Vandaag werd bekend dat Acacied ‘Appie’ blijvende hersenschade heeft opgelopen.

De straat puilt uit van vrienden en #Ajax-fans. Dit spandoek staat al dagen in de voortuin. Iedereen kijkt verslagen, gelaten. Het is stil op straat, op een paar giechelende meisje na. Zo’n mooie zomeravond, zo’n onbeschrijflijk tragisch nieuws.

Nouri is een groot talent, een publiekslieveling, maar vooral een echte Amsterdammer. De koning van #Geuzenveld. Maar het draait nu even helemaal niet om #voetbal. Mijn gedachten zijn bij Abdelhak, zijn familie en zijn vrienden.

#StayStrongAppie #NieuwWest #Amsterdam

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar